BİTLİS / ADİLCEVAZ - Selçuklu Ortaokulu

May

Anneler Günü kutlu olsun. Anneler Günü panomuzu hazırlayan Emine öğretmenimizin ellerine sağlık.

May

Nis

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında ilçemizde bulunan depremzede ailelere ulaştırılmak üzere öğrencilerimiz ile birlikte yardım kolisi hazırladık.

Öğrenciler hazırladıkları koliler ile beraber ailelere yazdıkları mektupları da gönderdiler. Koli ve mektupları ailelere teslim ettik.

Mrt

"TEMİZ İNSAN, TEMİZ ÇEVRE" PROJESİ ADI ALTINDA TEMİZ SINIF SEÇİLEN 6/A SINIFINA ÖDÜLLERİ VERİLDİ.

21 Mart Baharın Gelişini Simgeleyen Nevruz Bayramı Kutlama Etkinlikleri

Mrt

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak uğrunda ölen varsa vatandır . Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI.

Oklumuzda Yerli Malı Haftası Kutlandı

Nis

Okulumuzda Osman ALKANAT ve Hilal TAŞAN'ın koordinatörlüğünde 23 Nisan'ı neşe içinde kutladık. Kutlamaya değerli velilerimiz de eşlik etti